31 Ekim 2012 Çarşamba

Jennifer Lopez, etrafa ateş saçıyor… “CASPER’IN ANNESİ DEĞİL, SEVGİLİSİYİM!”


42 yaşındaki seksi şarkıcı Jennifer Lopez’in öz güveni yerlerde sürünüyor. Etrafindaki tanımayan şahısların, 24 yaşındaki çıtır sevgilisi Casper Smart’in annesi zannetmeleri, ünlü şarkıcıyı sinir küpü yapmış.

“ Enquirer” dergisinde yazılan habere göre, Lopez, geçen gün McDonalds’da çalışan kasiyer bir genç kıza feci bir şekilde fırça çekmiş. Sipariş sonunda, genç kız, Casper’e “Hesabi annenle beraber mi ödeyeksin, yoksa ayrı mı?” diye sorduğunda, tepesi atan JLo’ “ Ben onun sevgilisiyim, annesi değil.” diye yüksek sesle bağırdıktan sonra, Casper’in kolundan tutup, sinirli bir şekilde restorandan ayrılmış.

Haberi dergiye veren kaynak, “Jennifer eleştirilerden bıkmış durumda. Sevgilisinin annesi olarak gözükmek mi, yoksa halkın kendisine sübyancı bir kadın gözüyle bakmaları mı daha kötü, artık o da karar veremiyor. ” diyor. “Zaten bu ilk değil. Böyle durumlar sık sık oluyor.” diye devam ediyor. Buna benzer bir olayda, çiftin gittikleri bir bar da olmuş. Lopez, barmen Casper’e kimlik sorup kendisine sormadığında, yine sinirlenip barmene ağzına geleni soylemiş.

Dış görünüşüne genel de çok önem gösteren Lopez, artik ilgi cekmemek çabasında. Kolları dövmeli, genç sevgilisyle beraber ciktiginda, sıradan şeyler giydiği ve ayrıca çok az makyaj yaptığı da soyleniyor.

Sevgilisinden 18 yaş büyük olmasına rağmen, Lopez, kendisinin Casper’den fazla büyük gostermediğini düşünüyormuş. Casper’le vakit geçirmekten çok hoşlandığı ama bu çeşit olaylar sonucu öz güveninin çok sarsılmış olduğu da söylenmekte. 

Hiç yorum yok: