30 Kasım 2012 Cuma

LADY GAGA’DAN PORNO GİBİ KLİP



Gerek sahne şovları gerek değişik kostümleri ile herkesin ilgisini çeken 26 yaşındaki sansasyonel şarkıcı Lady Gaga son video klibi ile yine çok konuşulacak
Her zaman çılgın kıyafetleriyle gündeme gelen ABD'li şarkıcı Lady Gaga yakında piyasaya çıkacak olan 'Cake' klibi şimdiden konuşulmaya başlandı bile. Geçtiğimiz gün Lady Gaga'nın yeni single çalışması 'Cake'in 15 saniyelik kısa bir tanıtım videosu yayınlanmıştı.
Lady Gaga şimdi de 'Cake' isimli şarkının 20 saniyelik bir videosunu daha paylaştı. İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; ünlü fotoğrafçı Terry Richardson’ın çektiği klipte Lady Gaga adeta sınırları zorluyor. Lady Gaga bu klibinde iç çamaşırlarıyla hem küvet içinde hem de kremalı bir pastanın üzerinde seksi görüntüler veriyor. İnternet için çekilen videoda Lady Gaga 2 kadınla beraber küvete giriyor. Küvette başlayan eğlence dansla devam ederken Cake isimli şarkı ekranda beliriyor. Lady Gaga'nın hayranları son derece cesur sahnelerinin olduğu 'Cake' isimli single'ının video klibine şimdiden yoğun ilgi gösterdi.
İşte 2. tanıtım videosu.

28 Kasım 2012 Çarşamba

İzleyicileri Ekrana Kilitledi



29 yaşındaki seksi yıldız Minaj, katıldığı TV programında derin göğüs dekolteli bir kıyafet giymeyi tercih edince izleyiciler de nereye bakacaklarını şaşırdılar. Minaj o gün yüksek bel pantolon, kot ceket ve beyzbol şapkası giyinmeyi tercih etmişti. Ancak asıl detay ceketin altına giydiği pembe sütyende gizliydi. Anlaşılan ünlü şarkıcı, küçük pembe sütyene göğüslerini sığdırmakta epeyce zorlanmıştı.

Seni Şanslı!



Pek çok büyük bütçeli Hollywood filminde karşımıza çıkan güzel oyuncu Scarlett Johansson aynı zamanda bir dövme tutkunu. Son olarak Alfred Hitchcock’un ‘Sapık’ adlı filminin yeni uyarlamasında karşımıza çıkmaya hazırlanan 27 yaşındaki Johansson, vücudundaki üçüncü ve şimdilik son dövmesini geçtiğimiz hafta gittiği Paris’te yaptırdı. Gazetecilere göğsünün altına denk gelen bir noktaya yaptırdığı dövmeyi gösteren güzel oyuncunun, at nalı dövmesinde ‘Lucky You’ (Seni şanslı) yazıyor.


Özel Marilyn Monroe Sayısı


Playboy, yeni sayısında ölümünün 50. yıldönümünde Marilyn Monroe'nun çıplak fotoğraflarını yayınlayacak. Ünlü dergi, 10 milyon fotoğraftan oluşan arşivini tarayarak sinema ikonunun kariyeri boyunca çektirdiği çok özel fotoğraflara erişti.Ölümünden 50 yıl geçmesine rağmen hala popüler kültürü etkilemeye devam eden Monroe'nun çok özel fotoğrafları, derginin yeni sayısında 'Çıplak Marilyn' adlı bölümde yayınlanacak.Hugh Hefner, "Çıplakken kontrol ondaydı. Çıplakken kendini güçlü hissediyordu" dedi.

Saçları Yine Sarı Oldu

Otel çıkışında kameralara yakalanan Lady Gaga'nın saçlarını yine sarı rengine dönüştürdüğünü gördük. Hayranlarının ve paparazilerin baskınına uğrayan Lady Gaga little monster'leriyle fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.







Rihanna Soyundu



Dergi için Kate Moss ile seksi pozlar verdi

Barbadoslu seksi şarkıcı Rihanna, GQ dergisi için model Kate Moss ile birlikte birbirinden kışkırtıcı pozlar verdi.
İkilinin çekilen fotoğraflarını Rihanna'nın dergiden önce internette yayınlaması ise dergi yönetimince tepki çekti.
Dergi için ayrıca açıklamalarda da bulunan Riri, yeni albümü ve konser turnesi 777 için çok heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.
Rihanna 777 konser turnesi kapsamında 7 ülkede 7 gün 7 şov ile hayranlarının karşısına çıkacak.




Jessie J'den Çıplak Video



Yeni videosunda oldukça cüretkar

İngiliz şarkıcı Jessie J, başrollerinde Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence'nin rol aldığı Silver Linings Playbook filminin soundtrack'i için kamera karşısına geçti.
Film için özel olarak hazırlanan klipte çırılçıplak soyunan Jessie, vücudunu sergilemekten çekinmedi.

Hayranlarını Unutmadı




Gaga havuz keyfini bırakıp hayranlarına koştu

Konser turnesi için Brezilya'da bulunan Lady Gaga, oteline hayranlarının gelmesi üzerine onları selamlamak için havuz keyfini yarıda bıraktı.
Mavi bikinisiyle hayranlarının karşısına çıkan Gaga, düzgün vücuduyla dikkat çekti.



Gaga çocuklarla futbol oynadı. Ne tatlı değil mi ? Sen koskoca dünya starı kadın, asla çıkarmam dediğin topuklu ayakkabılarını çıkar, git çocuklarla futbol oyna.yerim ben bu kadını. İşte Gaga'nın Brezilya dan görüntüleri.
















Justin Bin Pişman


Selena Gomez'i geri istiyor

Geçtiğimiz hafta Selena Gomez ile birliktelikleri sonlanan Justin Bieber, ayrılıktan dolayı bin pişman.
Eski sevgilisine sürekli barışma mesajları atan Bieber, Gomez'den ise olumlu cevaplar alamıyor.
New York Daily News'un haberine göre, Justin'in mesaj çektiği anda gece kulübünde olan Selena Gomez, eski sevgilisine cevap vermeyerek arkadaşlarıyla birlikte eğlencesine devam etti.

İkilinin ayrılma nedeni olarak Justin Bieber'ın Victoria's Secret mankenlerinden Barbara Palvin ile yakınlaşması gösterilmişti.


Bu Sefer Parfüm İçin Soyundu


Yıllara meydan okuyor

Popun Kraliçesi olarak bilinen Madonna, yeni parfümü için oldukça iddialı pozlar verdi.
54 yaşındaki şarkıcı, parfümünün tanıtımını üstsüz olarak yaptı.
Sahnede de sık sık soyunan Madonna, vücudunu sergilemekten hiçbir zaman çekinmiyor.
Ünlü şarkıcı kısa bir süre önce sahnede masturbasyon yaparak izleyenleri şaşırtmıştı.


Rita'dan Rihanna'ya Çalım



Filmdeki rolünü kaptı

Güzel şarkıcı Rita Ora'nın, The Fast And Furious 6 filminde Rihanna'nın yerine oynayacağı açıklandı.
The Sun gazetesinin haberine göre; ilk önce Rihanna ile anlaşan film yapımcıları, Barbadoslu şarkıcının sıkışık ajandasından sıkıldı ve Rita Ora ile anlaşma sağladı.
Rihanna'nın Battleship filmindeki performansından çok etkilenen film yapımcıları, artık Rita Ora'dan da aynı performansı bekliyor.
Rita Ora geçtiğimiz aylarda Rihanna'yı örnek aldığını açıklamıştı. Ayrıca Rita, yabancı basında sık sık Rihanna'yı taklit ettiği yönünde eleştiriler alıyordu.

Rihanna'dan Kanıt Gibi Fotoğraf



Chris Brown'ın yatakta fotoğrafını paylaştı

Uzun süredir eski sevgilisi Chris Brown ile tekrar birlikte olduğu konuşulan fakat ısrarla bunu reddeden Rihanna, R&B şarkıcısının yarı çıplak yatağında yatarken fotoğrafını paylaşarak, bu birlikteliği artık saklamadığını gösterdi.
Eski aşıklar bir süredir aynı mekanda eğlenirken görülüyor.
Rihanna birkaç ay önce Oprah'a verdiği röportajda Chris Brown'ı hayatının aşkı olarak nitelendirmişti.


16 Kasım 2012 Cuma

AŞIK OLDUĞUMUZU NASIL ANLARIZ

Eyvah eyvah !!!! Ben aşık oldum yaa. Daha öncede çok heycanlar yaşadım kalp çarpıntıları oğlanla göz göze gelme çabaları sonra ilişki başlar herşey güzel gider sonra biter. Platonik aşklarımda oldu. Deli gibi hoşlandım ama o hiç pas vermedi sümsük gibi kaldım ortada. Her türlü ilişki yaşamışlığım vardır. Ama ilk defa böyle bişey hissediyorum ben. Size yemin ederim 3 kilo verdim 10 günde. Zaten normalin altında bir kilom var aşk uğruna iskelete dönüşücem korkum o.
Neyse işte bu sefer ki çok değişik. iki buçuk yıldır aynı kampüsün içerisindeyiz. Bizim bölümler farklı. Dikkatimi çekerdi bu çocuk benim. Çünkü gerçekte çok fazla dikkat çeken bir varlık kendisi. Hatta aşırı bir gıcık olmuşluğum vardır zamanında.
Derken bu sene ben arkadaşlarımla evi değiştirdik başka bir semtten tuttuk bu evi. Nerden mi. Tabiki onun semtinden. Ders saatlerimizde bazı  zamanlar uyuşur. aynı otobüste gider geliriz hep. Bir gün eve dönerken bir anda göz geldik biz bununla. ( bak yazarken bir daha yaşadım o anları heycanlandım ) Arkadaş bende iradesizmiyim neyim anlamadım bir bakışla tavlandım resmen. Tavlandım dediğime bakmayın beni tavlamak gibi bir çabası yok umrunda değilim o ayrı bi konu zaten. tamam karşılıksız aşklar da güzeldir ama karşılık bulamadıkça insan kendinden uzaklaşıyor.
İşte o andan sonra hissettiklerimle aşık olmanın maddelerini çıkardım size.

  • 10 gündür yemeden içmeden kesildim. 
  • Ondan başka hiç bir şey düşünemiyorum.Düşünmek istediğimden değil. Olmuyor arkadaş. Bi türlü başka şeylere odaklanamıyorum. Zihnimi becerdi attı affedersiniz. HEYYYY ÇIK AKLIMDAN !!!
  • Karnıma ağrılar giriyor.
  • Her ortamda ondan bahsedilsin istiyorum.
  • Onun tenine dokunan insanları gördükçe deli oluyorum.
  • En yakınındaki insanları dünyanın en şanslı insanı olarak görüyorum.
  • Otobüste, markette veya kampüste onu görünce aşırı bi salak oluyorum. Sanki ben yönetmiyorum hareketlerimi konuşmamı. 
  • Daha çok okumaya başladım. Artık her cümle beni anlatıyor.
  • Sürekli gözümü önünde olsun istiyorum. Onunla göz göze gelmek müthiş bir şeyy. Gözlerinde cenneti yaşıyorum gülümm :Pp:P diye bir ifade kullanırdım kıro olsaydım ama tarifi imkansız deyip geçiyorum burayı.
  • Uyku düzenim bozuldu en fenası. günde 3-4 saat uyur oldum. Sonra okula git o kafayla. Ruh gibi gez ortalarda. Bir de onu gördüm mü kızar bozar saçmala salaklaş ... ahh ahhhhh
  • Günde eğer toplamda  15dk dan fazla gördüysem onu kelebek gibi oluyorum Uçuyorum. En sert içkilerden bile daha fazla kafa yapıyor bu durum bende. 


  • Mesela şu an en güzel örneği yaşıyorum. 3 saat sonra vize sınavım var ve ben bunları yazıyorum. Dün ne yaptım peki taktım kulaklığı açtım müziği onu düşündüm. Ders çalış salakkk ben. Dedim işte bütün zihin kontrolümü kaybetmiş durumdayım. Elimde değil ondan bahsetmek zorundayım.
  • O kadar hayalperest oldum ki anlatamam. Şu kurduğum hayalleri kağıda döksem film senaryolarına taş çıkartır.
  • Göz göze geldik otobüste dedim ya kalbim deli gibi attı daha o an. Yüzüm kızardı ellerim terledi. başım döndü ve ben o andan sonra kendimden çok onu düşünür oldum ki zaten buda benim aşık olduğumun ispatı.

Her şey iyi hoşta şu uyku ve yemek sorunuma bir çare bulmalıyım...
Yada şimdi sınav çalışayım. Derler ya ''Yanlış Zamanda Geldin'' diye. Gerçekten öyle oldu. Vizelerden sonra gelseydi daha iyiydi.

KASIM DA AŞK ÇOK BAŞKAYMIŞ GERÇEKTEN




10 Kasım 2012 Cumartesi

Cümlelerde ki Bizler Vol: 1

Duygusal bir moddayım arkadaşlar. Hani sanki hiç mutlu olmamış hiç gülmemiş gibi kıro bir hale büründüm hadi hayırlısı. Ben böyle olunca hep birşeyler okurum. Birşeyler ararım cümlelerde. Sanki her söz beni anlatırmış gibi hissediyorum. Biliyorum sizlerde de oluyor. Nasıl bir egoysa. Milletin işi gücü yok bizi anlatacak kelimelerinde. Sanki biz Obama'nın torunuyuz da bizi hoş tutmaya duygularımıza tercüman olmaya çalışıyorlar.. Neyse ballarım işte ben beğendim bu lafları sözleri. Alın okuyun sizde birşeyler çıkartın kendinize.Öyle Facebook'ta üç beş apaçinin ''Güllü Yar'ine'' yazdığı sözler değil bunlar. How I Met Your Mother dizisinden tutunda Marilyn Monreo ablamıza, Shekspir dayımıza Lady Gaga'ya, Rihanna'ya, Bukowski'ye kadar birçokları var. 

"Gerçekten yoruldum. Artık her şey yolundaymış gibi yapamıyorum; Çünkü öyle değil, asla da öyle olmayacak." Supernatural

"Gök gürültüsünü seviyorum. Belki de benim yerime bağırdığı içindir." The Ultimate Gift

"Yalanlarımız ortaya çıkmadıkça, hepimiz dürüstüz."Schindler's List

"Ama söylemek lazım işte. İçinde ne varsa söylemek lazım." Leyla ile Mecnun

"Maalesef sen delisin, çatlaksın, sıyırmışsın. Ama sana bir sır vereyim mi; iyi insanların çoğu öyledir."Alice in Wonderland

"Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir." Murphy Yasası

"Bir kadınla güzelliği için evlenmek doğruysa, bir adamla parası için evlenmek de doğrudur." Marilyn Monroe

"Hayatta en büyük eğlence, başkalarının 'yapamazsın' dediğini yapmaktır." W. Bagehot

"İnsanlar güçsüz oldukları için ağlamazlar, çok uzun zamandır güçlü oldukları için ağlarlar." Fathers and Sons

"Her insan bir kere vurulur sırtından bu hayatta. Çünkü her kardeş, her dost, her sevgili bir parça vicdansızdır." Suskunlar

"Ben kinci biri değilim. Sadece canımı acıtan insanların, hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmelerini istemiyorum."Lea Seydoux

"Belki de hayatımızı değiştirecek insanlar yolda yürürken sessiz sedasız geçmişlerdir yanımızdan." Something Borrowed

"Bazen koca bir şehri sadece bir insan yüzünden seversin."Honey

"Güçlü insanlar genellikle yalnızdır." Dexter

"Mutlu olmak için birine ihtiyacın yok; al kahveni ve tak kulaklığını." Midnight İn Paris

"Bazen doğru bildiğin şeyi yapmalısın. Sonuçların canı cehenneme." Merlin

"Bir kaza geçirip, tüm geçmişimi unutmak istiyordum. Tanrı beni duymuş olmalı ki, o an seninle çarpıştım." I-x

"Tuhaf olanı da, bu kadar canımı yakmana rağmen, hiçbir zaman yanlış insan olduğunu düşünmedim." A Burning Hot Summer

"Tüm umudunu kaybetmek, özgürlüktür."Fight Club

"Çok uzun zamandır iyiymişim gibi davranıyorum, ama değilim." Gossip Girl

"Seni dünyaya bağlayan insanı bulduğunda, farklı biri oluyorsun. Daha iyi biri." How I Met Your Mother

Beraber gülmeyi özlediğim insanlar var. How I Met Your Mother

'Kendime yalan söylediğimden beri kimseye güvenmiyorum.'' Time of the Gypsies

"Bazıları gözleriyle ağlamaz, balkona çıkar ve bir sigara yakar." 

"Yanımda yürüyordun Milena. Düşünsene yanımda yürümüştün." Kafka

“İnsanlar mutlaka değişir. Genellikle de asla olmayacaklarını söyledikleri şeye dönüşürler.” Bukowski

"Dünyanın en güzel hissi; sen ona bakarsın ve o sana çoktan bakıyordur." How I Met Your Mother

" -Üzgünüm geciktim? -Ne oldu peki? -Hiçbir şey. Sadece gelmek istemedim." (The Big Bang Theory)

”Hayatta geçen her dakika için bir şeyleri değiştirme şansın mutlaka vardır" Vanilla Sky (2001)

"Yap gitsin, insan en çok hatalarından ders çıkartır." Al Pacino

"Mesafeler diyorum, olmamalılar." Özdemir Asaf

"Bir daha hiç kavuşamayacak olmamız, seni sevmeyi bırakacağım anlamına gelmez." (Gossip Girl)

'Ve seninleyken, daha iyi biriymişim gibi hissettim. Daha mutlu. Daha az yalnız. Daha az kimsesiz.'' (Skins)

"Hiç aradığın şeyi bulduğunda, bulduğun şeyin aradığın şey olup olmadığına dönüp baktın mı ?" Kaybedenler Kulübü

"Bazı şeyler çabuk biter. Sigara, çay, uyku, sevdiğin şarkı, hep çabuk biter. Hızlı yaşarsan ömür, çok seversen aşk çabuk biter." For Hope

İnsanları yalan söylediklerinde dinlemeyi severim. Çünkü olmak istedikleri ama olamadıkları insanları anlatırlar. Tolstoy

"Yanlış kararlar verin. Yeter ki sizin kararınız olsun." Eminem

"Çünkü ben senin için ağlarken sen başka birinin gülüşünü izledin." Katy Perry

''Hayal ettiğiniz insan olmaya çalışmak içinizdeki insanı harcamaktır.'' Kurt Cobain

"Bileğine bak, tüm hayatın şu küçük damara bağlıyken neden hayatı önemsiyorsun?" Eminem

"İnsanlar sizi kıskanır ve hayallerinize ulaşamayacağınızı söyleyerek korkutmaya çalışır." Harry Styles

"Doğaçlama takıl. Planlar asla işe yaramaz." Rihanna

"İyi veya kötü yoktur, sadece güç ve onu elde edemeyen zayıflar vardır." Lord Voldemort

"Ne olursa olsun hayallerinizden vazgeçmeyin." Kristen Stewart

"Hep gülümseyin. Marilyn Monroe

''Aşkla ilgili en büyük ironi: doğru insanı yanlış zamanda sevmek.'' Bukowski

''Neyi seviyosan onu yap , gerisini siktir et.'' Little Miss Sunshine 

'Giderek terbiyessizleşiyorsan, hayatın ne mal olduğunu anlamışsın demektir.' Bob Marley

''Her nerede değilsem, orada mutlu olacakmışım gibi gelir.'' Baudelaire

"Normalde yüksek sesli şarkı dinlemezdim. Sonra bir gün insanların çok fazla konuştuğunu fark ettim. Sesini açtım tüm şarkıların." Fanfan

''Sen eşsiz ve benzersiz olmak zorundasın, kendi yolunda parla.'' LADY GAGA

''Öyle bir an gelir ki, tüm yaşamlar yoldan çıkar. Bu çaresiz zamanda yönünüzü belirlemeniz gerekir. Yolda kalabilmek için savaşacak mısınız? Yoksa kim olduğunuzu size başkaları mı söyleyecek?'' One Tree Hill

”Gülümsemediğin gün, kaybolmuş bir gündür.” Charlie Chaplin

Hadi bakalım yeter bu kadar. Daha sonra harika sözlerle yine karşınızda olacağım. Sevgiyle kalın Türkiye.




6 Kasım 2012 Salı

''Ruh İkizi'' Buymuş Demek Ki


“Yunan mitolojisine göre insanlar dört kol, dört bacak ve iki yüzü olan bir kafa ile yaratılmıştır. Güçlerinden korkan Zeus onları ikiye ayırır ve onları hayatları boyunca diğer yarılarını aramaya mahkum eder. Diğer yarını bulduğunda “aşk” sizi birlikte tutar, birbirinizi tamamlarsınız.”

5 Kasım 2012 Pazartesi

Lady Gaga Şiştikçe Şişiyor!




Müzik dünyasının çılğın kız Lady Gaga Amsterdam konserinde hayranlarını şoke etti. Ama sadece sahnede esrar içerek değil etine dolgun görüntüsüyle de. 

Spor Salonuna Bile Akşamdan Kalma Gidiyor.

Daha bir kaç ay önce kırılacak kadar ince bir görünüme sahip olan Lady Gaga, dolgun fiziğiyle sahnedeydi. Ünlü şarkıcının son dönemde aldığı 14 kilo hemen "acaba hamile mi" söylentilerini de beraberinde getirdi.Lady Gaga kısa bir süre önce verdiği bir söyleşide "Çalışırken içki içmeyi özellikle de viski içmeyi seviyorum" demişti. Bazı tanıklar Lady Gaga'nın zaman zaman spor salonuna bile akşamdan kalma vaziyette gittiğini ileri sürüyor. Beslenme uzmanı Majid Ali de içki alışkanlığının, fazla alkol alınmasının insanın bu kadar kısa sürede şişmanlamasına yol açabileceğini söyledi. 

Daha bu yılın başında aşırı zayıflığı yüzünden "kendini açlıktan öldürecek" denilen Lady Gaga , 43 kiloydu. Formda kalmak için kelimenin tam anlamıyla canını dişine takan Lady Gaga bir röportajında da "Aslında rüyalarımı hamburger yemek süslüyor ama ben salata yiyorum" diye konuşmuştu. Lady Gaga bir süre önce de "Pop starlar yemek yemez" Tweet'i yüzünden eleştiri oklarını üzerine çekmişti. 

Lady Gaga, Asmterdam konserinde yine her zamanki gibi iddialı kostümlerle sahneye çıktı. Ama bu giysileri de eskisi kadar rahat bir biçimde üzerinde taşıyamadı.  Özellikle de karın ve basen bölgesinde toplanan yağlar kelimenin tam anlamıyla kostümünden taştı.Buna rağmen Lady Gaga sahnede her zamanki gibi nefes kesiciydi.
Hiç durmadan hem şarkı söyledi hem dans etti Lady Gaga. Dansçıları da şarkıcının sahne şovuna renk kattı. Ancak Lady Gaga konserden sonra hayranlarına imza dağıtırken her zamankinin aksine kapalı bir giysi tercih etti.  Genellikle açık giysiler giyen Lady Gaga'nın kapalı giyinmesi "Kilolarını saklamak istiyor" yorumlarına neden oldu. Lady Gaga sahnede esrar da içti. 

4 Kasım 2012 Pazar

Centilmen Kanye


Kim Kardashian'ı yağmurdan da koruyor

Ünlü rapçi Kanye West, sevgilisi Kim Kardashian'ın yağmurdan ıslanmasını önlemek için büyük uğraş veriyor.
Centilmen rapçi, Miami'de sevgilisiyle yürüdüğü sırada yağmurun yağması üzerine şemsiyesiyle sevgilisini korudu.
Kanye ayrıca şortu ve renkli ayakkabısıyla da dikkatleri üzerine çekti.
Kim Kardashian ve Kanye West'in bir süredir evlilik hazırlıklarında olduğu konuşuluyor.



Eski Aşıklar Pişti Oldu



Karşılaşınca ne yaptılar ?

Geçtiğimiz Temmuz ayında evliliklerini sonlandıran Katy Perry ve Russel Brand çifti, izlemek için gittikleri Los Angeles Lakers basketbol maçında pişti oldu.
Maç boyunca göz göze gelmemek için yoğun uğraş veren eski aşıklar, boşanma sonrasında da ilk kez aynı ortamda bulunmuş oldu.

ArtPop 2 CD Olarak Geliyor




Lady Gaga'dan hayranlarına sürpriz

Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, yeni albümü ArtPop'un hazırlıklarına devam ediyor.
Albüm çıkmadan Gaga'dan hayranlarını heyecanlandıracak bir haber geldi.
Yeni albümünü 2 cd olarak çıkartacak olan Gaga, ilk cd'de popüler olmasını beklenen şarkılara ikincisinde ise daha deneysel şarkılara yer verecek.
ArtPop ayrıca mobil uygulama olarak da satışa çıkacak.


Eski Formuna Kavuştu




33 kilo verdi

Başarılı şarkıcı P!nk, hamilelik sonrasında tam 33 kilo vererek eski formuna kavuştu. 33 yaşındaki şarkıcının, geçtiğimiz Haziran ayında Willow adında bir kızı dünyaya gelmişti.
P!nk'in yaklaşık 4 ayda eski formuna kavuşması görenler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
Başarılı şarkıcı geçtiğimiz hafta yayınladığı Try klibiyle büyük beğeni toplamıştı. Klip erotik 

Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor ?




Liam Payne ve Leona Lewis'in birlikte olduğu iddia edildi

İngiliz The Sun gazetesi One Direction hayranlarını üzecek bir habere daha imza attı.
Gazeteye göre, grubun üyelerinden Liam Payne, şarkıcı Leona Lewis ile birlikte olmaya başladı.
İkili son zamanlarda görüşebilmek için programlarını hiç düşünmeden iptal ediyor.
İkiliden henüz iddialarla ilgili bir açıklama gelmedi.
Leona Lewis 27, Liam Payne ise 19 yaşında.
Leona Lewis kısa bir süre önce One Direction hayranı olduğunu açıklamıştı.

Eski Aşıklar Tekrar Beraber




Aldatma skandalı sonrası ilk kez görüntülendiler

Kristen Stewart'ın kendisini yönetmen Rubert Sanders ile aldatmasından sonra terk eden Robert Pattinson'ın Kristen'ı affedeceği bir süredir konuşuluyordu. Fakat henüz çiftten bir açıklama gelmemişti.
Ayrılığa daha fazla dayanamayıp tekrar barışan iki sevgili, skandal sonrasında ilk kez Los Angeles'ta bir barda arkadaşlarıyla vakit geçirirken görüldü.
The Sun gazetesinin haberine göre ikilinin, gece boyunca oldukça samimi olduğu görüldü.
Twilight serisinin yıldızları daha sonra gece yarısı 2'de mekanı birlikte el ele terk etti.


2 Kasım 2012 Cuma

''Mila Kunis'i Yatağa Atmak İsterim''




Türk asıllı oyuncu Ayda Field’la evli olan İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Mila Kunis’le ilgili fantezisini itiraf etti.


Kunis’i çok seksi bulduğunu itiraf eden Williams, “Onu tutkulu bir öğleden sonra otele götürmek isterdim” diye konuştu.

Eylülde baba olan şarkıcı daha önce seks bağımlısı olduğunu itiraf etmişti. Williams, Field’ı aldatmamak için alkolden uzak durduğunu söylemişti.

KUNIS HAMİLE Mİ?Öte yandan Ashton Kutcher’la birlikte olan Kunis’in hamile olduğu iddia edildi. Kunis’in sözcüsü ise bu iddianın doğru olmadığını açıkladı. 

1 Kasım 2012 Perşembe

KATY PERRY YILIN KADINI SEÇİLDİ



Müzik endüstrisinde yaklaşık 5 seneden daha az bir süredir olmasına karşın kısa sürede birçok önemli ve başarılı işe imza atan Katy Perry, Amerika’da yılın kadını seçildi.

Kendisini bu ödüle layık gören derginin yöneticisi, Katy Perry’nin film çalışmalarını, turnelerini ve son albümünün yeni edisyonunu değerlendirdiklerinde bu seçimin doğru bir karar olduğunu belirtti.

LADY GAGA’DAN KADINLARA DESTEK




Şu günlede Fame adlı parfümü satış rekorları kıran Lady Gaga, kendisinin kilo almasıyla ilgili eleştirilere cevap verdi.

İnternet üzerinden yayınladığı mesajında tüm kadınlara kendi vücutlarını sevmelerini, başkalarının dediklerine kulak asmamalarını öneren Lady Gaga, örnek oluşturması içinse Marilyn Monroe’nun fotoğrafını paylaştı.