29 Aralık 2012 Cumartesi

Hollywood'un Sarışın Güzelleri

Ashley Benson


Mischa Barton;


Kate Moss


Sienna Miller


Shakira


Jessica Simpsons

Christina Aguilera


Britney Spears


Amanda Seyfried



Jennifer Aniston


Scarlett Johansson


Gwen Stefani



Emma Stone



Paris Hilton


Hilary Duff



Lady Gaga


Ashley Tisdale



Blake Lively





 Taylor Swift






16 Aralık 2012 Pazar

FHM Dünyanın En Seksi 20 Kadınını Seçti

Mila Kunis



Scarlett Johansson



Lady Gaga



Blake Lively



Sophia Bush



Adriana Lima



Nikki Reed



Megan Fox




Leighton Meester




Eva Longoria



Kelly Brook



Jennifer Lopez



  Eva Mendes



Katy Perry



Kim Kardashian



Britney Spears



Kate Upton



Nicki Minaj


Rihanna




Ashley Benson



30 Kasım 2012 Cuma

LADY GAGA’DAN PORNO GİBİ KLİP



Gerek sahne şovları gerek değişik kostümleri ile herkesin ilgisini çeken 26 yaşındaki sansasyonel şarkıcı Lady Gaga son video klibi ile yine çok konuşulacak
Her zaman çılgın kıyafetleriyle gündeme gelen ABD'li şarkıcı Lady Gaga yakında piyasaya çıkacak olan 'Cake' klibi şimdiden konuşulmaya başlandı bile. Geçtiğimiz gün Lady Gaga'nın yeni single çalışması 'Cake'in 15 saniyelik kısa bir tanıtım videosu yayınlanmıştı.
Lady Gaga şimdi de 'Cake' isimli şarkının 20 saniyelik bir videosunu daha paylaştı. İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; ünlü fotoğrafçı Terry Richardson’ın çektiği klipte Lady Gaga adeta sınırları zorluyor. Lady Gaga bu klibinde iç çamaşırlarıyla hem küvet içinde hem de kremalı bir pastanın üzerinde seksi görüntüler veriyor. İnternet için çekilen videoda Lady Gaga 2 kadınla beraber küvete giriyor. Küvette başlayan eğlence dansla devam ederken Cake isimli şarkı ekranda beliriyor. Lady Gaga'nın hayranları son derece cesur sahnelerinin olduğu 'Cake' isimli single'ının video klibine şimdiden yoğun ilgi gösterdi.
İşte 2. tanıtım videosu.

28 Kasım 2012 Çarşamba

İzleyicileri Ekrana Kilitledi



29 yaşındaki seksi yıldız Minaj, katıldığı TV programında derin göğüs dekolteli bir kıyafet giymeyi tercih edince izleyiciler de nereye bakacaklarını şaşırdılar. Minaj o gün yüksek bel pantolon, kot ceket ve beyzbol şapkası giyinmeyi tercih etmişti. Ancak asıl detay ceketin altına giydiği pembe sütyende gizliydi. Anlaşılan ünlü şarkıcı, küçük pembe sütyene göğüslerini sığdırmakta epeyce zorlanmıştı.

Seni Şanslı!



Pek çok büyük bütçeli Hollywood filminde karşımıza çıkan güzel oyuncu Scarlett Johansson aynı zamanda bir dövme tutkunu. Son olarak Alfred Hitchcock’un ‘Sapık’ adlı filminin yeni uyarlamasında karşımıza çıkmaya hazırlanan 27 yaşındaki Johansson, vücudundaki üçüncü ve şimdilik son dövmesini geçtiğimiz hafta gittiği Paris’te yaptırdı. Gazetecilere göğsünün altına denk gelen bir noktaya yaptırdığı dövmeyi gösteren güzel oyuncunun, at nalı dövmesinde ‘Lucky You’ (Seni şanslı) yazıyor.


Özel Marilyn Monroe Sayısı


Playboy, yeni sayısında ölümünün 50. yıldönümünde Marilyn Monroe'nun çıplak fotoğraflarını yayınlayacak. Ünlü dergi, 10 milyon fotoğraftan oluşan arşivini tarayarak sinema ikonunun kariyeri boyunca çektirdiği çok özel fotoğraflara erişti.Ölümünden 50 yıl geçmesine rağmen hala popüler kültürü etkilemeye devam eden Monroe'nun çok özel fotoğrafları, derginin yeni sayısında 'Çıplak Marilyn' adlı bölümde yayınlanacak.Hugh Hefner, "Çıplakken kontrol ondaydı. Çıplakken kendini güçlü hissediyordu" dedi.

Saçları Yine Sarı Oldu

Otel çıkışında kameralara yakalanan Lady Gaga'nın saçlarını yine sarı rengine dönüştürdüğünü gördük. Hayranlarının ve paparazilerin baskınına uğrayan Lady Gaga little monster'leriyle fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.