17 Şubat 2014 Pazartesi

Ojeli korsan

Biseksüel sevgilisi ve iki çocuğuyla tatilde...


HT GAZETE

ABD’li aktör Johnny Depp, 2 çocuğu ve kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Amber Heard’le (27) birlikte Almanya’nın başkenti Berlin’deki Bergama Müzesi’ni ziyaret etti. Çocukları ve sevgilisiyle tatile çıkan Karayip Korsanları filminin yıldızı, her tırnağına sürdüğü farklı renkli ojeyle dikkat çekti. 50 yaşındaki Depp, biseksüel sevgilisi uğruna çocuklarının annesi Vanessa Paradise’tan ayrılmıştı.


Güçlü Görünün


facebooktwitterinstagrampinterest

GÜÇLÜ GÖRÜNMENİN YEDİ YOLU

Güçlü bir kadın toplum içerisinde kendini belli eder. Beden diliniz ve ses tonunuzla gücünüzü yansıtırsanız etrafınızdakiler de sizdeki bu gücü hisseder. Özgüveniniz arttıkça daha fazla saygı gördüğünüzü fark edeceksiniz. İşte kendinize olan güveninizi kazanmanızda size rehber olacak yedi yol;

Duruşunuza Dikkat Edin
Beden Dili ve İletişim Uzmanı Lillian Glass, “Otururken ya da ayaktayken kambur durmanız, karşı tarafta zayıf ve kendine güvensiz biri olduğunuz izlenimi uyandırır” diyor.
Korkmadığınızı Gösterin
Birisiyle sohbet ederken bedeniniz, dolayısıyla da ayak uçlarınız konuştuğunuz kişiye dönük durmalıdır. Bu pozisyon sizin korkmadığınızı gösterir.
Göz Teması Kurun
Birisiyle konuşurken göz kontağı kurmaktan çekinmeyin. Güçlü insanlar, konuştuğu kişiye etraftaki tek insan oymuş gibi hissettirir
Ses Tonunuzu Ayarlayın
Daha derin bir ses tonuyla konuşun. Bunu yapmak için karın kaslarından güç alabilirsin. Glass, “Derin sesler kulağa daha güçlü gelir” diyor. Aynı zamanda sesinizin çok yumuşak ya da çok yüksek çıkması konusunda daha dikkat etmenizi öneriyor: “ Altını çizmek istediğiniz kelimeleri dikkatlice vurgulayın ki karşınızdaki insan sizi dinlerken dikkatini kaybetmesin.
Soru Cümlelerinden Kaçının
Her cümlenizi soru soruyormuş gibi bitirmeyin. Böyle konuştuğunuz zamanlarda cümle sonlarında sesiniz yükselir ve karşı tarafta ne söylediğinizden emin olmadığınız hissini yaratırsınız.
Daha Az Gülümseyin
Daha az gülümseyip başınızı sallayın. Araştırmalar, insanların genelde kendinden daha güçlü kişilerle konuşurken gülümseyip başını salladığını gösteriyor. Ancak bunu gereğinden fazla yaparsanız memnun edilmesi kolay bir insan olduğunuz izlenimini verebilirsiniz.
Panik Yapmayın
İnsanların sizi panik halinde görmesine müsade etmeyin. Bir durum karşısında ne kadar şaşırsanız da sakinliğinizi koruyun.

Megan Fox

Megan Fox Yeniden Anne Oldu


İki yıl önce ilk bebeğini kucaklayan Megan Fox, ikinci bebeğini dünyaya getirdi

Tebrikler Megan Fox ve Austin Green! İlk bebeklerini 2012`nin Eylül ayında kucaklayan çiftin ikinci bebekleri de dünyaya geldi. Henüz adı açıklanmayan bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu söyleniyor.





  •  
     
     0
    Bu sayfayı arkadaşınıza E-Posta ile gönderin Facebook'ta Paylaş Bu sayfayı yazdır

     Megan Fox Yeniden Anne Oldu

    Yarım Kalmış Topuz


    Sonbahar güzellik trendlerini podyumlardan gerçek hayata taşıdık

    Net Balerin topuzuyla vedalaşın. Yeni topuz modeli, "Mükemmel görünmemeli," diyor Souleiman. NarcisoRodriguez (altta) şovunda saçları parmaklarıyla at kuyruğu yaparak gelişigüzel bir düğümle topuz yaratmış Souleiman. Bu modeli doğal olarak kurutulmuş saçlarla deneyin.




  •  
     
     0
    Bu sayfayı arkadaşınıza E-Posta ile gönderin Facebook'ta Paylaş Bu sayfayı yazdır

     Yarım Kalmış Topuz

    İstanbul Moda Haftası Yaklaşıyor

    İstanbul Moda Haftası Yaklaşıyor!


    Sonbahar-Kış koleksiyonlarının podyumda olacağı moda haftasının tarihleri belli oldu

    Mercedes Benz Fashion Week İstanbul, 10-14 Mart günleri arasında Antrepo 3`te olacak. Beş gün sürecek etkinlikle defilelerin yanısıra sunumlar ve etkinlikler de olacak. 
    Moda haftasına bu yıl hangi tasarımcıların katılacağı ya da ne zaman podyumda olacaklarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. 



     
    Bu sayfayı arkadaşınıza E-Posta ile gönderin Facebook'ta Paylaş Bu sayfayı yazdır

     İstanbul Moda Haftası Yaklaşıyor!