23 Ağustos 2013 Cuma

DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU



Lady Gaga'nın merakla beklenen "Applause" klibi yayınlandı. 11 Kasım'da yayınlayacağı Artpop isimli albümünden yayınlanan ilk tekli olma özelliği taşıyor şarkı. Geçirdiği rahatsızlıktan sonra uzun süredir adı duyulmaya Lady Gaga'nın One directionun 24 saatte en çok izlenme rekorunu kırması için 12.4 milyon tıklanması gerekiyordu Şarkı yayınlandığı ilk 24 saatte 15 milyon tıklanarak yine 1. sıraya oturdu.


İşte Klip


Zayn Malik ve Perrie Edwards Nişanlandı



One Direction grup üyesi Zayn Malik ve Little Mix grup üyesi Perrie Edwards uzun süreli bir birliktelikten sonra nişanlandılar! Geçenlerde One Direction grubunun This Is Us filminin Londra'da düzenlenen galasında Perrie'nin kocaman pırlanta yüzüğü dedikodulara yol açmıştı ve daha sonra Perrie'nin annesi Deborah çıkan haberleri Real Radio isimli programa açıkladı:
Evet, doğru. Pazar günü nişanlandılar ve kesinlikle çok güzeldi. Zayn kesinlikle harika biri ve Perrie de onu gerçekten çok seviyor. Bu mükemmel ve birlikte çok iyi anlaşıyorlar
Perrie Edwards'ın kardeşi Jonnie Edwards'a twitter sayfasından  kardeşinin nişanlandığını onaylayıp şunu yazdı:
Doğru, kardeşim ve Zayn nişanlandı!.. Tebrikler!!! 

Kanye West ve Kim Kardashian'ın Kızı Nori'den İlk Fotoğraf Yayınlandı!



Kanye West ve Kim Kardashian'ın kızları North West'in ilk fotoğrafı yayınlandı. Kanye West, Kris Jenner'ın yine kendi adını taşıyan programının sezon finalinde iki aylık kızı North West'in ilk fotoğrafını gösterdi. Kanye West The Kris Jenner Show'da baba olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlattı.
Kızım ilk doğduğunda, insanlar 'Her şeyin değişmesi nasıl hissettiriyor?' diye soruyorlardı. Hayır, henüz değil. Anlamak zaman alır ve yepyeni bir insanla tanıştınız... Bir baba olarak düşündüğüm tek şey sadece korumak.

PATLAYAN BOMBA

Amanda Seyfried Hollywood sinamasında adını sıkça duyuyoruz artık. Kariyerinin zirvelerini yaşıyor bu günler. Gün geçtikçe daha da seksileşen bu kadın en seksiler arasında yerini almaya başladı bile.