15 Mayıs 2013 Çarşamba

ÇİÇEKLİ DESENLER

ALARM !!!

Çiçekli desenler sinyal veriyor sayın moda severler. Çok tatlı bir akım oldu bu çiçekler. Tabi yazın ortasında ucuz tezgahlara düşmesse iyi bunlar. Bir çok marka bu desende ürünler sunmaya başladı piyasaya. Son dönemdeki 2013 yaz defileleri çiçekli kombinlerden oluşuyor. Dolabıma bu ara bunlardan almaya başladım. Elbiselerin bazıları babannelerin basma fistan elbiseleri gibi olsa da çok harika.



































Taylor Swift'in Dergileri Satmıyor



kapağı olduğu dergilerin satışı ortalama altında

Taylor Swift'in yaptığı şarkılar raflarda kapış kapış gidiyor ancak onun kapağı olduğu dergiler için aynı şey söylenemez.
Women's Wear Daily tarafından yayınlanan bir rapora göre, 23 yaşındaki şarkıcının pek çok dergi kapakları, Vogue, Glamour ve Harper's Bazaar 2012 yılındaki satış rakamları pek iç açıcı değil.
2012'de Cosmopolitan dergisi kapağında yer alan Swift'in dergi satış ortalamaları, 6 aylık satış ortalamasının % 20 altında çıktı.
Aynı şekilde Swift'in Vogue kapağı 329.000 kopya sattı.Şarkıcı Adele 410.343 kopya ile gelirken üst satıcı Lady Gaga, neredeyse 602.000 ile satış rakamlarını ikiye katladı.

Demi Lovato, Katy Perry ve Lady Gaga'yı İstiyor




X Factor Amerika'nınYeni Jürileri Seçiliyor


Demi Lovato, X Factor Amerika için Lady Gaga ve Katy Perry'i jüri üyesi olarak istediğini söyledi.
Genç şarkıcı, Britney Spears ve LA Reid'in jüriliği bırakmasıyla boşalan koltukların büyük isimler tarafından doldurulacağını umduğunu iletti ve  bu hafta katıldığı Jimmy Kimmel Show'da ekledi " Lady Gaga ya da Katy Perry ile anlaşılır umarım. Ama prodüktörlerin kiminle anlaşacağı konusunda hiçbir fikrim yok sadece artık çaylak olmayacağım için memnunum."

Şımarık Ünlüler!




Yıldızların egolarıyla baş etmek gerçekten çok zor!

ROBERT DOWNEY JR.
Geçtiğimiz hafta Türkiye'de de vizyona giren 'Iron Man 3' filminin yakışıklı başrol oyuncusu Robert Downey Jr., Hollywood'un en kendini beğenmiş isimlerinden biri. Downey son röportajında, "Sanırım ben, olabilecek en iyi oyunculardanım. Elimi attığım her şeyde de çok başarılıyım" dedi.
NICKI MINAJ
Pop müziğin çılgın isimlerinden biri olan Nicki Minaj, kaprisleriyle tanınıyor. Minaj geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda kendisine "En iyi performansınız sizce hangisiydi?" diye soran gazeteciye, "Benim her performansım muhteşem. Her saniyem muhteşem bir performans" dedi.
KANYE WEST 
Rap'çi Kanye West, "Muhteşem sahne performanslarım var. Hayattaki en büyük mutsuzluğum bu kadar güzel bir performansı canlı canlı izleyememek" diyor.
LADY GAGA
Müzik dünyasına genç yaşına rağmen damga vuran Lady Gaga, bir sanatçı olarak kusursuz bir kabiliyete ve yeteneğe sahip olduğunu düşünüyor. Gaga, "İnanılmaz bir yeteneğim var. İnsanlar bana tapıyor" diyor.