24 Mart 2014 Pazartesi

Klip Çekiyoruz Bebekler

Lady Gaga G.U.Y şarkısının klip çekiminde görüntülendi. paparazilere sıcak tavırlarıyla gülümseyen Gaga tüm sevimliliğiyle kamerlalara poz verdi.


10 Mart 2014 Pazartesi

Film Önerileri

3 Days to Kill 


Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok vakit geçirebilmeyi arzulayan Runner, neredeyse tüm zamanını çalışarak geçirmektedir. Başka bir çalışma arkadaşı, tam da bu esnada reddedemeyeği bir teklifte bulunur. Ethan Runner'a hayatını uzatabileceği bir ilaçtan bahsedilir ve test aşamasında olan bu ilacı kullanması karşılığında son bir göreve katılması istenir. Ajan Runner anlaşmayı kabul ettikten sonra kendisini zorlu bir son görevin içerisinde bulurken, ilacın neden olduğu şiddetli halüsinasyonlardan sıyrılması da bir hayli zor olacaktır.
Daha önce Zafer Bizimdir, Terminatör Kurtuluş ve İyi Olan Kazansın gibi filmlere imza atan ve yapımcılık yönüyle de tanınan McG’nin yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunda Luc Besson ve Adi Hasak’ın imzası var. Filmin oyuncuları arasındaysa Amber Heard, Hailee Steinfeld ve Kevin Costner yer alıyor.


Kış Masalı


1916 yılının New York şehrindeyiz... İrlanda göçmeni bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelen Peter Lake şimdilerde yetenekli bir hırsız olarak hayatını sürdürmek zorundadır. Göreve çıktığı evlerden birinde güzel ev sahibesi Beverly Penn ile karşı karşıya gelir ve o anda genç kadına aşık olur. Ne var ki aşkları pek de uzun ömürlü olamayacaktır; zira Beverly bu olayın hemen ardından hayatını kaybeder. Beverly'i bir türlü aklından çıkaramayan Peter yakın gelecekte yaşayacağı doğaüstü bir olay sonrasında kendini başka zaman bir zaman diliminde, kim olduğunu hatırlamadığı bir hal içerisinde bulur. Dahası ölüleri diriltmeyle ilgili gizli bir gücü olduğunu keşfetmiştir...
Ünlü senarist Akiva Goldsman'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerini Colin Farrell, Jessica Brown Findlay ve Russell Crowe paylaşırken, onlara Will Smith, Jennifer Connelly ve William Hurt gibi isimler eşlik ediyor.



Sınırsızlar Kulübü

Sınırsızlar Kulübü
Vizyon Tarihi (1s 57dk
Yönetmen:
Oyuncular:Matthew McConaugheyJennifer GarnerJared Leto devamı...
TürDram , Biyografik
ÜlkeABD
Beyazperde  4,0
Kullanıcı  3,5 30 oylama 7 kritik,
Arkadaşlarım Arkadaşlarının fikirlerini keşfet! NEW
Fragmanı izle
Tweet  
 
Bu filmi izlemek istiyor musun?
Evet Hayır
Filmi izledin mi? Puan ver ve eleştiri yaz.
 
Bu filmin hayranı mısın?
Hayranıyım!

Özet & detaylar

Film, uyuşturucu bağımlısı ve HIV taşıyıcısı Ron Woodroof'un hayatından esinleniyor. Ron Woodroof'a 1986 yılında AIDS yüzünden 30 günlük ömür biçilir. Teşhiş sonrası FDA kurumundan yasal onaylı olarak kullanabileceği tek ilaç olan AZT'yi almaya başlayan Ron hızla ölümün eşiğine doğru sürüklendiğini fark eder. Çareyi ABD'de yasal olmayan ama dünyanın dört bir yanında bulunan, doğal ilaçlara başvurmakta bulur. Kendisiyle ilgilenen doktorlardan biri olan arkadaşı Eve Saks'ın da yardımıyla Ron farkıdna olmadan çevresindeki hastlar içinde bir iletişim ve satış ağı kurmuş olur. "Dallas Buyers Club" olarak bilinen bu oluşum FDA'nın tedavisi yerine alternatif tıbbı tercih edenlerin çaresi olur ve dahası hastalar üzerinde onaylı AZT'den daha çok işe yarar. Fakat durum çok geçmeden fark edilir ve ilaç firmaları ve FDA Ron'a karşı büyük bir savaş açar. Film 30 günlük ömrü kaldı dendikten sonra kendi doğal yöntemleriyle 2191 gün daha yaşamayı balşaran Ron Woodroof'un kişisel mücadelesine odaklanıyor.


Vampir Akademisi 36
Vampir Akademisi
Vizyon Tarihi (1s 45dk
Yönetmen:
Oyuncular:Zoey DeutchLucy FrySarah Hyland devamı...
TürAksiyon , Komedi , Fantastik
ÜlkeABD
Beyazperde  2,5
Basın  1,2 3 kritik
Kullanıcı  4,1 46 oylama 3 kritik,
Arkadaşlarım Arkadaşlarının fikirlerini keşfet! NEW
Fragmanı izle
Tweet  
 
Bu filmi izlemek istiyor musun?
Evet Hayır
Filmi izledin mi? Puan ver ve eleştiri yaz.
 
Bu filmin hayranı mısın?
Hayranıyım!

Özet & detaylar

Dünyanın 35 ülkesinde çok satanlar listesinden inmeyen Vampir Akademisi roman serisinden uyarlanan ilk filmde, St. Vladimir Akademisi'nde korucu olarak yetiştirilen genç vampirlerinin yaşadıkları büyüme sürecine tanık olacağız. Yarı vampir yarı insan olan Rose Hataway bu okulda öğrenim gören ve iyi bir korucu olabilmek için var gücüyle çalışan öğrencilerden biridir. Dünyalarında ise iki çeşit vampir vardır: Moroi ırkı, insanlarla uyum içerisinde yaşayıp hava, su, toprak ve ateşten oluşan dört elementten birini kontrol edebilme yeteneğine sahipken; Strigoi'ler de Moroi'lerin kanıyla beslenen kötücül bir türdür. Acımasız Strigoi'leri durdurmakla ve kendi türü olan Moroi'leri korumakla görevli olan Rose ve diğer korucular, bu akademide gerekli eğitimi almaktadır. Yeni dönem başladığında Rose'un eğitmeni değişir ve akademinin en başarılı eğitmenlerinden biri olan Dimitri ile çalışmaya başlar. Bu değişiklik, hem zalim güçlere karşı verdikleri amansız bir savaşı hem de karşı koyamadıkları imkansız bir aşkı doğuracaktır.
Yepyeni bir fantastik serinin ilk filmi olan yapımın yönetmenliğini Mark Waters üstlenirken, genç oyuncu kadrosu Zoey Deutch, Lucy Fry ve Cameron Monaghan gibi isimlerden oluşuyor.

Para Avcısı 16
Para Avcısı
Vizyon Tarihi (2s 59dk
Yönetmen:
Oyuncular:Leonardo DiCaprioJonah HillMargot Robbie devamı...
TürBiyografik Dram , Polisiye
ÜlkeABD
Beyazperde  5,0
Basın  4,4 4 kritik
Kullanıcı  3,7 77 oylama 28 kritik,
Arkadaşlarım Arkadaşlarının fikirlerini keşfet! NEW
Fragmanı izle
Tweet  
 
Bu filmi izlemek istiyor musun?
Evet Hayır
Filmi izledin mi? Puan ver ve eleştiri yaz.
 
Bu filmin hayranı mısın?
Hayranıyım!

Özet & detaylar

Jordan Belfort 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında önce komisyoncu ve ardından Stratton Oakmont adında bir yatırımcı firmasında zengin olmak için her şeyi yapmaya hazır bir CEO olur. 90'ların en hızlı günleridir ve New York işlem salonunda her şey olabilmektedir. Önemsiz tahvillerle birçok yatırımcıyı aldatarak, Belfort kısa zamanda bir para makinasına ve aynı zamanda bir harcama makinasına dönüşür. Bir günde hesapları milyon dolarlarla doldururken o gece hepsini aynı hızda harcayabilir. Profesyonel hayatının yanı sıra uyuşturucu, fahişeler, son derece pahalı lüks fantezilerle dolu kirli bir oyunun içindedir. Bu karakterin hayatındaki her şey abartılı bir şekilde devam ederken, çöküş ise çok uzakta değildir...
Yönetmenliğini Martin Scorcese'nin üstlendiği film Amerikan borsasında komisyoncu olan Jordan Belfort'un biyografisinin bir uyarlaması. Filmin başrolünde Leonardo DiCaprio yer alırken kadroda Jonah Hill, Kyle Chandler ve Jean Dujardin kendisine eşlik ediyor.