25 Ekim 2013 Cuma

Bieber'a Benzemek İçin 100 Bin Dolar

TurkishNY.com - Toby Sheldon isimli 33 yaşındaki adam, kendisinden 14 yaş küçük olan idolü Justin Bieber’a benzemek için 2008 yılından beri estetik ameliyatlara 100.000 dolar harcadı.
Daily Mail’in haberine göre Bieber’ın genç görünüşünden ilham alan Los Angeleslı şarkı yazarı Sheldon, bu anlamda yüz doldurma, çene küçültme ve göz kapağı ameliyatı dahil olmak üzere bir dizi estetik operasyon geçirdi.
Sheldon’ın görüntüsüne ilişkin takıntısı, saçında oluşan seyreltiğe ilişkin tedavi gördüğü dönemde başladı. O dönemde 23 yaşında olan Sheldon’ın görüntüsüne ilişkin takıntısı, Justin Bieber’ın ünlü olduğu 2008 yılında ise farklı bir boyut kazandı.
Daily Mail’e konuşan Sheldon, “Justin, ünlü olmasıyla her yerde gözükmeye başladı ve ne zaman (Justin’in) bir fotoğrafını görsem aklımdan geçen tek şey, ‘O’na benzemek istiyorum’ düşüncesiydi” dedi.
/images/stories/date/102113/entertainment/102113-biebera-benzemek-icin-100-bin-dolar-1.jpg
Saçını, Justin’in saçına benzetme yönündeki çabalarından bahseden Sheldon, şakaklarını kapamak, alnındaki saç hizasını aşağı indirmek ve perçemini tekrar uzatmak için üç saç ekimi operasyonu geçirdiğini ve toplam 21.000 dolar harcadığını belirtti.
Sheldon, Justin’in saç şekline sahip olmasına rağmen istediğini tam olarak elde edemediğini düşünerek bu anlamdaki çalışmalarına devam etti.
Yaşlanma fobisi olduğunu itiraf eden Sheldon, “Justin’in çekici bebek yüzünü ilham kaynağı olarak kullanarak”, ameliyatlar sayesinde daha genç bir görünüm elde edebildiğini belirtti.
Bu arada geçen yıl gözlerini Justin’e benzetmek için göz kapağını kaldırtmaya karar verdiğinde sekiz farklı cerraha başvurmak zorunda kaldığını söyleyen Sheldon, nihayetinde doktorlardan birinin kendisini ameliyat etmeyi kabul ettiğini belirtti.
Bebek yüzlü idolüne benzemek uğruna harcadığı 100.000 dolara rağmen hayalindeki görüntüyü elde etmek için halen yapması gereken daha çok şey olduğunu belirten Sheldon, fakat yine de halihazırda Justin’e benzediğine inanıyor ve bundan dolayı “daha mutlu olamazdım” diyor.
http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1491058.1382294869!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/bieber21n-2-web.jpg

Amber Heard Eşcinsel Açıklamasına Göz Atalım

Deep'i sanki ben terk etmişim gibi nasıl olur yaaa tarzında yorumlar almaktan sıkıldım. Ayrıca bu kadın nasıl eşcinsel saçmalama diyenlerde var sanki asparagas haber yapıp yayıyorum ahanda üşenmedim geçmişte Amberin yaptığı açıklamasını buldum iyi okuyun.

24 yaşındaki yıldız oyuncunun bu açıklaması hayranlarını şaşırttı.

Hollywood'un yeni nesil güzellerinden Amber Heard, eşcinsel olduğunu açıkladı.
Son olarak Zombieland filminde başrol oynayan 24 yaşındaki yıldız, önceki gece katıldığı GLAAD (Hakarete Karşı Gay ve Lezbiyen Birliği) toplantısında kendisinin de bir lezbiyen olduğunu söyleyerek hayranlarını şaşırttı.

Geceye sevgilisi Tasya van Rees ile birlikte katılan Heard, AfterEllen.com adlı siteye verdiği röportajda "Kariyerimin bu noktasında bu seçimimi açıklayıp açıklamamayı çok düşündüm. Bence eğer bir şeyi saklar ya da inkar ederseniz onun yanlış olduğunu kabul etmiş olursunuz. Oysa hatalı olduğum duygusundan hiç hoşlanmıyorum" dedi.

New York'taki Cadılar Bayramı Geçit Töreni İçin Gereken Para Toplandı

TurkishNY.com  - New York’ta yapılacak Cadılar Bayramı geçit töreninin organizatörleri, 2012 yılında yaşanan Sandy Kasırgası’nın neden olduğu kayıplardan kaynaklı maddi sorunların ardından bu yılki geçit töreni için yeterli parayı topladılar.
CNN’in haberine göre her yıl geçit törenini düzenleyen kar amacı gütmeyen organizasyonun üyeleri, toplamda 50.000 dolar para toplamak amacıyla Kickstarter.com üzerinden bir bağış toplama kampanyası başlattılar.
Toplamda 900’den fazla bağışçıdan 56.030 dolar para toplayan organizatörlerin dediklerine göre bu para yüzlerce kuklanın, 50’den fazla müzik grubunun ve binlerce dansçının, sanatçının ve Cadılar Bayramı kostümlerini giymiş New Yorklunun yer alacağı etkinliğin düzenlenmesi için yeterli bir meblağ.
/images/stories/date/102513/headline-news/102513-new-yorktaki-cadlar-bayram-gecit-toreni-icin-gereken-para-topland-1.jpg
/images/stories/date/102513/headline-news/102513-new-yorktaki-cadlar-bayram-gecit-toreni-icin-gereken-para-topland-2.jpgGeleneksel etkinlik 39 yıllık tarihinde ilk kez 2012 yılında Sandy Kasırgası’ndan dolayı iptal edildi.
Geçit töreninin resmi internet sitesinde yazana göre bağış toplama kampanyasının başarılı bir şekilde sonuçlanmasının ardından geçit töreni, 40. yıldönümünde resmen tekrar canlanmış oldu.
Organizatörlerin dediğine göre, 2012 yılında yaşanan son dakika iptalinden kaynaklı maddi kayıplar, bu yılki geçit törenin düzenlenmesine yönelik “büyük bir engel” teşkil etmişti.
İnternet üzerinden yayınlanan bir videoda “Çok para kaybettik … Gerçekten dibe vurduk” şeklinde konuşan geçit töreninin müzik direktörü Matthew Fass, halktan gelen bağışlar olmasaydı geçit töreni yine iptal edilirdi dedi.
Organizatörler, geçit töreninin Sandy Kasırgası’ndan büyük yara alan bölgenin yerel işletmelerine ekonomik bir canlanma sağlayacağını söylüyorlar.

Village Halloween Parade olarak adlandırılan geleneksel etkinlik, 1973 yılından bu yana her yıl Cadılar Bayramı’nda yapılıyor. Etkinlik artık 60.000’den fazla kostümlü katılımcıya ve iki milyon kadar izleyiciye ev sahipliği yapıyor.
/images/stories/date/102513/headline-news/102513-new-yorktaki-cadlar-bayram-gecit-toreni-icin-gereken-para-topland-3.jpg

Lindsay Lohan Elinde İçki Şişesi ile Görüntülendi



Lindsay Lohan’dan hayranlrına üzücü haber!Alkol ve uyuşturucu nedeniyle tedavi görüp 3 ay önce rehabilitasyon merkezinden çıkan Lohan, Hollywood Hills’te bir arkadaşının evinde yarısına kadar içilmiş şarap şişesiyle paparazziler tarafından görüntülendi.

27 yaşındaki aktrist, rehabilitasyon sonrası “Hayatımda yepyeni bir sayfa açacağım” açıklamasında bulunmuştu.
<p>
 LiLo got back to NYC on Wednesday, having missed her Tuesday night red-eye.</p>

Selena Gomez, Bieber’a Takılıp Kalmış

 Selena Gomez (21) ve Justin Bieber’ın (19) iki yıl boyunca yaşadıkları çalkantılı ilişkinin halen Selena’nın aşk hayatını kontrol ettiği söyleniyor.Hollywood Life’ın haberine göre Selena kısa süre önce verdiği bir röportajda, Justin ile olan ilişkisinin bitmesinin ardından sadece bir kez randevu teklifi aldığını ve o teklifi de kabul etmediğini söyledi.
Zach Sang and the Gang isimli radyo programının sunucusu Zach Sang’e konuşan Selena, ayrıca şu anda bir ilişki yaşamak istediği bir dönemde olmadığını ve bekar hayatından memnun olduğunu belirtti.
Fakat Selena’nın geçen yaz biten ilişkisinden bu yana hiç yeni biriyle görüşmemiş olmasının asıl nedeninin, kırık kalbinden ileri geldiği düşünülüyor.
HollywoodLife’a konuşan Selena’ya yakın bir kaynak, “Selena’ya şu ana dek hiç randevu teklifinde bulunulmamış olmasına şaşırmadım çünkü (Selena) etrafına büyük bir duvar örmüş durumda, kendisi şu an hiçbir şekilde yaklaşılabilir değil. Selena şu sıralar kendisini erkeklere kapamış durumda ki bu muhtemelen halen Justin’e kitlenip kalmış durumda olduğu içindir” dedi.
Kaynak ayrıca yeni bir ilişkinin Selena’ya iyi geleceğini fakat şarkıcının bu konuya hiç açık olmadığını belirtti.

Lady Gaga’ya “Salvador Dali” Bıyığı

Lady Gaga, 'Artpop' ismini verdiği yeni albüm tanıtımına, takma bıyıkla geldi. Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen tanıtım gecesine 27 yaşındaki şarkıcının bıyıkları damgasını vurdu.
Sürrealistlerden aldığı ilham her zaman kliplerine ve konser şovlarına yansıyan Lady Gaga'nın bıyıkları, sürrelist akımın en bilinen ismi 'Salvador Dali'nin bıyıklarına benziyor' yorumlarına neden oldu.
Lady Gaga aynı günün sabahında Berlin'de kaldığı otelinden ayrılırken de, kafasını tamamen kaplayan, üçgen şeklinde dev bir tüylü maske ile görüntülenmişti.
Gaga'nın yeni albümü 'Artpop', 8 Kasım'da Almanya'da piyasaya çıkacak.

Amber Heard Kadın Sevgilisi İçin Johnny Depp'i Terk Etti





Biseksüel olduğunu açıklayan güzel oyuncu Amber Heard başka bir kadına aşık oldu ve sevgilisi Depp'i terk etti.
Dünyanın en gözde ve çekici erkeklerinden biri olarak nitelendirilen Johnny Depp de terk edildi. Hem de bir başka kadın için..
Depp ve The Rum Diary filminde birlikte kamera karşısına geçtiği Amber Heard çekimler sırasında yakınlaşıp birlikte olmaya başlamıştı. Hatta Depp, onun uğruna 14 yıllık sevgilisi Vanessa Paradis'i terk etmişti.

AMBER BİR KADINA AŞIK OLDU

Ancak daha önce biseksüel olduğunu açıklayan Amber Heard, Johnny Depp'i bırakıp Fransız manken Madie de Villepin'le flört etmeye başladı.

FRANSA ESKİ CUMHURBAŞKANI'NIN KIZI

İki sevgili sık sık birlikte görüntüleniyorlar. Marie de Villepin, Fransa'nın eski başbakanlarından Dominique de Villepin'in kızı.


Sevgilisi Amber Heard uğruna 14 yıllık hayat arkadaşı Vanessa Paradis’ten ayrılan, Karayip Korsanları’nın yıldızı Johnny Depp terk edildi
T24
Hollywood 'un başarılı aktörü Johnny Depp'in, uğruna 157 milyon dolar ödeyerek 4 yıllık hayat arkadaşı Vanessa Paradis'tan ayrıldığı 26 yaşındaki oyuncu ve model Amber Heard, ünlü oyuncuyu terk etti.
Sahip olduğu servetinin yarısını Paradis'a veren Depp, sevgilisine geçtiğimiz günlerde bir at aldı.
The RadarOnline sitesinin iddiasına göre; Amber'ın yuva yıkan kadın olmak istemediği ve bu yüzden ilişkilerine ara vermek istediği öne sürüldü.
Kimsenin cinsel tercihlerini yadırgamam asla ama Johnny diyoruz burda. Terkedilir mi o adam be biraz aklını başına al Amber.

21 Ekim 2013 Pazartesi

Yurtdışında alışveriş bitti lüks markalar bize geldi

Artık Türkiye’de olmayan markalar için yurtdışına alışverişe gitmeye gerek yok. Bulgari, Lanvin, Tory Burch gibi dünya devleri Zorlu Center’la Türkiye’ye girdi.
ESİN GEDİK
TÜRKİYE’DE üst gelir grubu için artık ‘yurtdışında alışveriş’ modası bitiyor, çünkü dünya devi ünlü markalar İstanbul’un göbeği Zincirlikuyu’ya geliyor. Resmi açılış için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek töreni bekleyen Zorlu Center, önceki gün hizmete başladı.

BULGARI’DEN BÜYÜK SÜRPRİZ

5 katı alışveriş merkezine ayrılan Zorlu, dünyaca ünlü birçok markanın da Türkiye’ye giriş kapısı oldu. Lüks mücevharatın en ünlü adresi Bulgari ilk mağazasını Zorlu’ya açıyor. Bir başka ilk ise, yine İtalyan lüks giyim markası Brunello Cucinelli ve Beymen mağazalarında satılan ABD’li Tory Burch. Fransızların ünlü markalarından Lanvin de Zorlu’yla Türkiye pazarına girdi. Beymen de, Zorlu Center’a Türkiye’nin en büyük mağazasını açtı. 
ARMANİ, LV VE GUCCİ BÜYÜYOR
Birkaç yıl önce İstinyepark ve Nişantaşı mağazalarını açan dünyanın en ünlü lüks markalarından Armani, Louis Vuitton ve Gucci de Zorlu Center’a Türkiye’deki en büyük mağazalarını açtı. Geniş bir koleksiyonla İstanbul’daki meraklılarının karşısına çıkan markalar, zengin turistlerin de gözdesi olacağa benziyor. 
YEMEKTE DE ÜNLÜ-LÜKS REKABETİ 
ZORLU Center’ın yeme-içme bölümünde de Türkiye’ye ilk defa giren iddialı markalar var. Yerli restoranlar Nusret Burger, Günaydın Et, Masa’nın yanı sıra ünlü İtalyan restoran Eataly geliyor. Eataly’nin yerli ortağı ise Ahmet Zorlu’nun kızı Şule Zorlu Cümbüş. Ayrıca dünyaca ünlü Jamie’s Italian da Türkiye’ye Zorlu’dan giriş yapıyor. 
BEATLES’IN KIZI DA ZORLU’DA
Beatles’ın üyesi Paul McCartney’nin tasarımcı kızı Stella McCartney de Zorlu’nun yeni konukları arasına girdi. Central St Martins College of Art&Design mezunu McCartney, farklı markaların tasarımcısı olarak çalıştıktan sonra 2002’de kendi adını taşıyan ilk mağazasını açtı. Farklı ülkelerde 25 mağazası var. 

20 Ekim 2013 Pazar

Amber Heard Ne Giyiyor ?




Gördüğünüz bu küpeler  İtalya'nın önde gelen mücevher markası  Palmiero'dur






Ralph Lauren





Gördüğünüz ayakkabılar Prada'dır. 16.500 $




Markası Fendi olan bu elbise 8.000 $



Valentino.. Elbise 7.500 $




Roberto Cavalli











Gucci çanta 8.000 $




HERMES çanta 9.000 $














Elinde bulunan Louıs Vuıtton'un içindeki kaç dolar bilemiyorum ama ceket Dolce Gabbana 4.000 $. Elbiseleri anlıyorumda günlük giyim için o kadar para ne akla hizmet verir ki..


Dior çanta sadece 9.000 $






Kemer Hermes 3.000 $






Armani elbise. Fiyatı ise 9.000 $






Açılın dostalarrrr bayılıyorum bu botlara. Çok iyi bir haberim var. Fiyatı 400 $








Bu elbise kendisi için Channel'in özel olarak diktiği bir elbisedir. Bir eşi daha yoktur. Yani eğer almak isterseniz alamazsınız. Bir eşi olsaydı yine alamazdınız sanırım. Elbise  23.000 $'cık. 





Bu çanta Prada serisinden. Üzerinde gördüğünüz parlak taşlardan bazıları %100 Pırlanta. Amber bu çanta için 37.000 $ ödemiş.






Bu harika elbise Dolce Gabbana. sınırlı sayıda üretilen bu elbise 18.000 $





Guess elbise fiyatı 10.000$







Louis Vuıtton 19.000 $




Amber'in bu elbisesi Versace olup fiyatı 20.000$ dır. ayrıca Jessica Albanın üzerindeki bu elbise emilo pucci' dir.









Bu elbise Louıs Vouıtton tasarımıdır. Fiyatı sadece 17.000 $ dır. 








RALPH LAUREN 10.000 $













Eveeeettt gelelim bu sanat eseri kırmızı elbiseye. Eğer bir gün bu elbiseyi hakedecek bir davete katılacak olursam arabamı satıp bunu alırım. Elbise Yves Saint Laurent (YSL). 19.000 $





Bu ruj rengine bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Dolce Gabbana'nın mat serisi rujlarından biri. Sadece 2.500 $





 Tory Burch 10.000 $











Lanvin 7.000 $



Chanel 16.000 $









Bulgari deri ceket 7.000 $







Neyse arkadaşlar hatun güzel ne giyse yakışmış. Ayrıca katıldığı sadece bu 3-5 davett için kıyafete verdiği parayla ben bi 20 yıl rahat geçinirim. Yok yok lafım yok. Benimde param olsa fakir fukaraya birazını dağıtır kalanıyla Vuıtton mağzasına dalardım. Channel den kendime özel elbise diktirirdim. Paparzilere poz verirdim. Yapardım yani o yüzden eleştirmiyorum. Ama gözüm kaldı mı? Evet kaldı. Bu elbiselerden birini giydirin bi paçoza. Salın bir davetin ortasına bakın görün yarın ünlü oluyor mu olmuyor mu. Bkz: süreyya yalçın. ne iş yapıyor bu kadın. Oyuncu mu şarkıcı mı sporcu mu ne ? Hiç bişey. Yazları locasında güneşlenip akşam partilere katılan bir kadıncağız. Peki biz onu niye tanıyoruz. Çünkü bu elbiselerden giyebiliyor. Sanırım anlatabildim. Görüşürüz...