30 Ekim 2012 Salı

Lady Gaga vs. Calvin Harris Tartışması



Lady Gaga ve Calvin Harris, geçtiğimiz gün Twitter’da gergin dakikalar yaşadılar.
İskoç DJ, prodüktör Calvin Harris BBC Breakfast programına konuk oldu. Harris programda, 2008 yılında Lady Gaga henüz meşhur olmamışken kendisine onunla çalışma teklifi geldiğini, ancak o sıralar Dizzee Rascal ile çalışma içinde olduğundan bu teklifi reddettiğini belirtti.
Fakat bu röportaj Lady Gaga’nın hiç hoşuna gitmedi! Lady Gaga, hiçbir zaman Calvin Harris ile çalışmak için ona bir teklif götürmediğini söyledi ve Twitter üzerinden Harris’e mesaj gönderdi. Gaga mesajında: “Son zamanlarda eğer albüm satışları kötü gidiyorsa “Lady Gaga” hakkında konuşmak popüler oldu. Calvin Harris, sana hiçbir zaman benimle çalışman için teklif getirmedim. Ben bir kadınım; kendi başıma müziğimi yapabiliyor ve dans müzikten anlıyor olmam sana pek inandırıcı gelmiyor değil mi?”
Calvin Harris ise röportajda söylediklerinin yanlış anlaşıldığını, teklifin Lady Gaga’nın kendisinden değil plak şirketinden geldiğini ve Lady Gaga’nın büyük bir hayranı olduğunu söyledi. “Eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim” diyen Harris’e Lady Gaga’nın da cevabı gecikmedi: “Açıklama için teşekkür ederim. Ben de özür dilerim. Yeni albümünde başarılar.”
Calvin Harris, 18 Months adını taşıyan albümünü 29 Ekim’de yayımladı. Ünlü dj/prodüktör albümde Florence Welch, Ellie Goulding, Dizzee Rascal, Rihanna ve Example gibi isimlerle çalıştı.

Hiç yorum yok: